Αλλαγή Προϊόντος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή παραπάνω προϊόντων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών από την παραλαβή του. Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Για να προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος σε εμάς, θα πρέπει πρώτα να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για την αποδοχή της αλλαγής.

Το προϊόν, θα πρέπει να αποσταλεί με την Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με άλλη ταχυδρομική εταιρία, η χρέωση είναι δική του.

Επιστροφή Χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή παραπάνω προϊόντων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών από την παραλαβή του. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός των 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή.

Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το κόστος είναι 4 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής. Για την κατάθεση του ποσού, θα πρέπει να μας αποστείλετε τον αριθμό λογαριασμού iban και τα στοιχεία του δικαιούχου στο email μας ([email protected]).

Είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ζημιές ή απώλειες που θα καταστήσουν την αλλαγή/επιστροφή του αδύνατη.

Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από την Κύπρο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του, ώστε να προχωρήσουμε στη διαδικασία αλλαγής/ επιστροφής.

Σε εκπτωτικά και εποχιακά προϊόντα, οι αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές.